15.09.2016 10:17

Van Rhijn schuldbewust: "Kwam te laat"

Ricardo van Rhijn geeft een voorzet tijdens het Champions League-duel Club Brugge - Leicester City (14-09-2016).
Ricardo van Rhijn geeft een voorzet tijdens het Champions League-duel Club Brugge - Leicester City (14-09-2016).

Ricardo van Rhijn is schuldbewust na de 3-0 nederlaag tegen Leicester City in de Champions League. De rechtsback van Club Brugge kwam bij de 1-0 van Marc Albrighton een stap te laat.

Club Brugge begon goed aan de wedstrijd en had via José Izquierdo op voorsprong kunnen komen. "Meteen daarna geven we een onnodige goal weg met mij in de hoofdrol. Ik kwam een stap te laat en op dit niveau is dat dodelijk. Je hoopt dat je niet kansloos met 0-3 afgaat, we zitten al niet in een heel sterke periode en dat maakt het extra lastig", aldus Van Rhijn.

"Iedereen had toch een ander begin voorgesteld", vervolgt de Nederlandse verdediger op de clubsite van Club Brugge. "Achteraf is het makkelijk praten, maar als je 1-0 voorkomt, met de steun van het publiek, was deze wedstrijd wellicht anders gelopen. In de Champions League is elke tegenstander zwaar. Je wil een goede start hebben met een punt of zelfs drie. Nu wordt het hard werken en alles geven in die vijf wedstrijden. Het zal lastig worden, maar dat weet je in Champions League."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner