17.09.2016 10:07

Pardew: "Was een gouden kans voor Benteke"

Alan Pardew is zeer tevreden over het begin van Christian Benteke in het shirt van Crystal Palace. De Londenaren namen de spits afgelopen transferzomer over van Liverpool. Afgelopen weekend maakte hij zijn eerste doelpunt voor Crystal door te scoren tegen Middlesbrough (2-1 zege).

Crystal legde ruim dertig miljoen euro neer voor de Belgisch international. Pardew hoopt dat zijn eerste treffer ervoor zorgt dat hij nu aan de lopende band gaat scoren. "Het is belangrijk dat als je een spits die een grote naam heeft in huis haalt, en dat heb ik al vaker gedaan bij West Ham United en Newcastle United, dat ze vroeg scoren", vertelt Pardew aan Daily Mirror.

"Het was een geweldig moment om die bal erin te zien gaan. Je wist dat het een gouden kans voor hem was. Als hij goede aanvoer krijgt, dan is het bijna onmogelijk om hem af te stoppen in dergelijke situaties. Zijn scoringspercentage en statistieken zie ik niet meer achteruit gaan." Zondag staat Crystal een wedstrijd tegen Stoke City te wachten. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner