17.09.2016 14:53

FC Barcelona heeft geen kind aan CD Léganes

FC Barcelona heeft zaterdag op een vroeg tijdstip zonder al te veel problemen (1-5) Leganés verslagen. De nieuwkomer in de Primera División keek op eigen veld bij rust al tegen een 3-0-achterstand aan.

Het supertrio voorin had de doelpunten eerlijk verdeeld: Lionel Messi opende de score, Luis Suárez verdubbelde de voorsprong en Neymar was één minuut voor de pauze trefzeker. Vanaf de bank zag Jasper Cillessen hoe Messi, vanaf de strafschopstip, en Rafinha de score na rust verder uitbreidden.

Tien minuten voor tijd deed de Braziliaan Gabriel iets terug namens de thuisploeg: 1-5. Andrés Iniesta, Ivan Rakitić en Suárez waren toen al naar de kant gehaald door coach Luis Enrique. Barcelona heeft negen punten uit vier duels en is voorlopig koploper in de Primera División.