20.09.2016 11:37

Courtois denkt aan terugkeer naar Madrid

Chelsea-doelman Thibaut Courtois geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Chelsea - Liverpool (16-09-2016).
Chelsea-doelman Thibaut Courtois geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Chelsea - Liverpool (16-09-2016).

Thibaut Courtois overweegt om in de toekomst terug te keren bij Atlético Madrid. De Belgische doelman werd door Atlético Madrid voor drie seizoenen gehuurd van Chelsea, waardoor Courtois zich inmiddels een halve Spanjaard voelt.

Courtois staat open voor een terugkeer naar Atlético Madrid. "Ja, maar niet alleen vanwege de club, maar vooral omdat ik gek ben op Madrid en Spanje. Toen ik voor Atlético Madrid kwam te spelen ben ik verliefd geworden op Spanje. De mensen, de levensstijl, het eten… Zelfs in Engeland ga ik tussen de middag naar bed. Meestal als ik televisie kijk, dan is het Spaanse televisie. Ik ben half Spaans."

"Ik heb nog een contract voor drie seizoenen bij Chelsea", vervolgt de huidige sluitpost van The Blues tegenover het Spaanse Marca. "In 2018, als ik het laatste jaar van mijn contract in ga, dan zal ik overwegen om mijn contract te verlengen of om Chelsea te verlaten", aldus Courtois, die zijn carrière begon bij het Belgische Racing Genk en inmiddels 44 interlands namens België achter zijn naam heeft staan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner