22.09.2016 10:46

Kraay maakt doelman met de grond gelijk

FC Lienden-trainer Hans Kraay jr. is niet blij tijdens het bekerduel FC Lienden - AZ Alkmaar (21-09-2016).
FC Lienden-trainer Hans Kraay jr. is niet blij tijdens het bekerduel FC Lienden - AZ Alkmaar (21-09-2016).

FC Lienden-trainer Hans Kraay jr. is even niet blij met doelman Jan Schimmel. De club uit Gelderland verloor met 4-1 van AZ Alkmaar en Kraay was na afloop van mening dat zijn keeper minimaal drie doelpunten had kunnen voorkomen.

Kraay was vooral ongelukkig met de 2-1 van Iliass Bel Hassani vlak nadat FC Lienden via Mo Bendadi op gelijkte hoogte was gekomen. "De keeper moet zo'n bal altijd hebben", aldus de coach van FC Lienden in gesprek met FOX Sports. "Je hoeft er nog niet eens voor te duiken. Ik ga hem niet belachelijk maken. Maar alle drie de goals waren volledig houdbaar. Dat moet je gewoon kunnen zeggen tegen elkaar."

De trainer dacht na de gelijkmaker van Bendadi even aan een stunt. "Dat vond ik echt knap van de ploeg, dat we zo diep zijn gegaan", vervolgt Kraay. "En ik zeg eerlijk: ik geloofde in de grootste bekerstunt in honderd jaar. Het was nog twintig minuten. Je werkt hard en je geeft zo weinig weg. Ik had de jongens meer gegund. Ze zaten er na afloop gedesillusioneerd bij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner