22.09.2016 11:48

Rose tekent nieuw contract bij Tottenham

Danny Rose heeft een nieuw contract getekend bij Tottenham Hotspur. De linksback van The Spurs ligt nu vast tot de zomer van 2021. De verdediger had bij Tottenham Hotspur nog een contract tot medio 2019.

Rose is na Eric Dier en Dele Alli de derde speler die in de afgelopen periode een nieuw contract heeft getekend bij Tottenham Hotspur. Rose heeft nu net als Dier een contract tot medio 2021. Alli ligt nog een jaar langer vast bij de Londense club. Rose staat al sinds 2007 onder contract bij The Spurs, maar wist zich de afgelopen seizoenen pas te ontwikkelen tot een vaste basisklant in ploeg van trainer Mauricio Pochettino.

De verdediger begon zijn carrière bij Leeds United, maar werd al snel opgepikt door Tottenham Hotspur. De mandekker werd door The Lilywhites uitgeleend aan achtereenvolgens Watford FC, Peterborough United, Bristol City en Sunderland AFC. Sinds 2013 is Rose een vaste waarde bij Tottenham Hotspur en inmiddels heeft de verdediger ook het Engelse nationale elftal gehaald. De verdediger was afgelopen zomer met Engeland actief op het EK in Frankrijk en staat op elf interlands.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner