25.09.2016 14:08

Ancelotti looft Thiago: "Pass was fantastisch"

Carlo Ancelotti is zeer blij met zijn middenvelder Thiago. De Spanjaard zorgde met een geweldige pass dat Franck Ribéry niet veel moeite hoefde te doen om Joshua Kimmich in stelling te brengen. De Duitser scoorde vervolgens de enige treffer in het duel tegen Hamburger SV.

De overwinning betekende alweer de vijfde zege voor Bayern München dit seizoen. "Het was een hele moeilijke wedstrijd", meende de Italiaanse oefenmeester na afloop in gesprek tijdens de persconferentie. "Zoals verwacht speelde Hamburg SV met een geweldige intensiteit. De tweede helft was anders en we kregen onze kansen, maar die pass van Thiago op het einde was fantastisch. Dat is een van zijn kwaliteiten en hij speelde heel goed."

Kimmich zag ook dat zijn ploeg moeite had met Hamburger SV en dat het niet de beste wedstrijd van dit seizoen speelde. "We waren niet goed in de eerste helft. We hadden aanvallend geen ideeën en creëerden niet veel. In de tweede helft kregen we drie of vier grote kansen en gelukkig scoorden we op het einde."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner