27.09.2016 19:51

Van Persie: "Het is een erg sterke groep"

Robin van Persie treft dit seizoen in de Europa League twee van zijn oude clubs: Feyenoord en Manchester United. De aanvaller van Fenerbahçe kijkt enorm uit naar het weerzien met de clubs. Donderdag komt in Istanboel Feyenoord langs.

In gesprek met FOX Sports blikt Van Persie terug op het moment dat de Europa League-loting plaatsvond. "We zaten in een bus naar een wedstrijd toe. Toen vernamen we eerst dat we in een groep met Manchester United waren ingedeeld. Dat vond ik al hartstikke leuk. De televisie viel daarna even uit, maar even later was in een keer duidelijk dat Feyenoord de derde club in de groep was." Zorya Lugansk completeert Groep A.

"Het is een erg sterke groep, misschien wel Champions League-waardig", vervolgt de spits. "Ik heb nog nooit tegen Feyenoord gespeeld. Dat gaat de eerste keer worden. Hetzelfde geldt voor Manchester United. Ik vind het een fantastische groep." De knappe prestaties van Feyenoord in het binnen- en buitenland zijn Van Persie niet ontgaan. "Nu gaat het hartstikke goed met Feyenoord. Feyenoord staat eerste, iedereen is positief en vorige week hebben ze Manchester verslagen. Dat maakt wel wat los."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner