30.09.2016 11:23

Kanon en Ebuehi vervangen Meißner en Meijers

Iliass Bel Hassani (l.) snelt langs Aaron Meijers (r.). (28-08-2016)
Iliass Bel Hassani (l.) snelt langs Aaron Meijers (r.). (28-08-2016)

Željko Petrović moet Thomas Meißner en Aaron Meijers missen in het uitduel tegen PEC Zwolle. Toch weet hij wie de vervangers zullen zijn van het geblesseerde duo. Wilfried Kanon en Tyronne Ebuehi starten waarschijnlijk in de basis.

"Logische vervangers van Meißner en Meijers zijn Kanon en Ebuehi", meent de oefenmeester op de website van ADO Den Haag. "Kanon heeft vorig jaar ook geregeld als centrale verdediger gespeeld. Ebuehi is een talentvolle speler. Nu krijgt hij de kans. Wel als linksback, maar dat is niks nieuws voor hem. Hij moet zonder stress en druk de wedstrijd spelen. Ik hoop dat hij het goed doet."

Tegenstander PEC staat momenteel laatste, maar Petrović waakt voor onderschatting. "PEC hoort in de middenmoot thuis", vervolgt de trainer zijn verhaal. "Het is een uitstekend elftal. Als je in neerwaartse spiraal terecht komt, lukt niet alles. Zij hebben het eerste zeven wedstrijden niet goed gedaan. Het biedt een kans voor ons om iets te halen daar. Maar dan moeten we beter spelen dan laatste wedstrijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner