01.10.2016 19:08

Roda JC start met Nestoras Mitidis tegen NEC

Fans van Roda JC zorgen voor veel sfeer voorafgaande aan de oefenwedstrijd tegen het Duitse Alemannia Aachen. (16-07-2016)
Fans van Roda JC zorgen voor veel sfeer voorafgaande aan de oefenwedstrijd tegen het Duitse Alemannia Aachen. (16-07-2016)

Nestoras Mitidis staat zaterdagavond in de basis als zijn club Roda JC Kerkrade het in eigen huis opneemt tegen NEC Nijmegen (19:45 uur). Hij is de vervanger van de geblesseerde Simon Church.

De Limburgers starten in eigen huis met Benjamin van Leer onder de lat. De defensie wordt gevormd door Christian Kum, Ard van Peppen, Daryl Werker en Nathan Rutjes. Op het middenveld zullen Marcos Gullón, Adil Auassar en Tom van Hyfte spelen. De voorhoede bestaat zaterdagavond uit Farshad Noor, Mitidis en Mitchel Paulissen.

NEC Nijmegen begint met Joris Delle in het doel. De verdediging bestaat uit Dario Dumić, Wojciech Golla, Mikael Dyrestam en André Fomitschow. Julian von Haacke, Janio Bikel en Gregor Breinburg zijn de middenvelders van de Nijmegenaren. Voorin moeten Taiwo Awoniyi, Reagy Ofosu en Kévin Mayi voor gevaar zorgen.

Volg het duel tussen Roda JC Kerkrade en NEC Nijmegen vanaf 19:45 uur hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner