03.10.2016 09:38

Milner: "Zijn passie is alleen maar positief"

James Milner (l.) en Liverpool-trainer Jürgen Klopp tijdens een oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen. (06-08-2016)
James Milner (l.) en Liverpool-trainer Jürgen Klopp tijdens een oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen. (06-08-2016)

Jürgen Klopp lijkt als hoofdtrainer van Liverpool veel indruk te maken op zijn spelers. De selectie presteert goed in de Premier League met het hoge druk zetten dat kenmerkend is voor de stijl van Klopp. Ook de ervaren James Milner looft de voormalig oefenmeester van Borussia Dortmund.

Liverpool staat op slechts twee punten van koploper Manchester City. "Ik heb met heel veel managers gewerkt en iedereen heeft zijn eigen stijl", begint Milner tegenover de Daily Telegraph. "Ze hebben allemaal hun sterke en zwakke punten. Klopp is een zeer goede trainer en ongetwijfeld een van de beste met wie ik gewerkt heb. Zijn sessies zijn volledig anders dan ik gewend was."

"Zijn passie is alleen maar iets positiefs. Soms staat hij van enthousiasme te springen langs de zijlijn. Het enige kritiekpunt wat je misschien kan geven is dat hij soms te emotioneel betrokken is. Klopp verdient veel credits voor de prestaties van dit Liverpool. We kunnen onder hem erg succesvol worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner