09.10.2016 22:02

Coleman baalt dat Wales de klus niet klaarde

Bondscoach Chris Coleman (l.) voert topoverleg met Gareth Bale (r.) tijdens het EK-kwalificatieduel Wales - Andorra. (13-10-2015)
Bondscoach Chris Coleman (l.) voert topoverleg met Gareth Bale (r.) tijdens het EK-kwalificatieduel Wales - Andorra. (13-10-2015)

Wales bleef zondagavond steken op een gelijkspel tegen Georgië (1-1). In de eerste helft was Wales de bovenliggende partij, maar kwam alleen Gareth Bale op het scorebord. Na rust was Georgië de bovenliggende partij. 

"We hadden een geweldige start, maar dan had je de klus ook moeten klaren. Dat deden we niet en daar werden we voor gestraft. We probeerden weer terug te komen, maar toen was het al te laat. Zij hadden toen al het vertrouwen", aldus bondscoach Chris Coleman.

Na de rust mochten The Dragons niet klagen dat er een punt aan het duel werd overgehouden. Levan Mchedlidze miste één op één met de doel en Valeri Qazaishvili raakte de lat. "We hadden in de tweede helft nog kunnen verliezen, maar na Georgië-thuis moet je drie punten hebben."

"De volgende wedstrijd is nu thuis tegen Servië (12 november red.). Er staat meer druk op ons om dan drie punten te pakken en daar moeten we goed mee omgaan." Wales pakte uit de eerste drie kwalificatiewedstrijden vijf punten en draait nog altijd mee om directe plaatsing voor het WK van 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner