12.10.2016 13:45

'McClaren staat voor opmerkelijke terugkeer'

Steve McClaren keert mogelijk terug bij Derby County. De oud-trainer van onder meer FC Twente gaat woensdag in gesprek met The Rams, de club waar hij in mei 2015 werd ontslagen.

McClaren werd in oktober 2013 aangesteld als trainer van Derby County en deed het niet slecht bij de club uit de Engelse Championship, toch moest McClaren in mei 2015 vertrekken. Derby County liep de play-offs om promotie naar de Premier League mis, terwijl het vrijwel het gehele seizoen in de top zes had gestaan. De naam van McClaren werd destijds tevens genoemd bij Newcastle United en dat zat de clubleiding van Derby County niet lekker.

De Engelsman werd op straat gezet en ging even later inderdaad aan de slag bij Newcastle United. McClaren werd in maart ontslagen door The Magpies en volgens Sky Sports is de kans nu groot dat de coach terugkeert bij Derby County. De huidige nummer twintig van de Championship nam onlangs afscheid van Nigel Pearson en is op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Chris Powell fungeert momenteel als interim-trainer bij Derby County. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner