12.10.2016 15:45

Paco Alcácer kon Barcelona niet weigeren

Paco Alcácer krijgt speelminuten tijdens het Champions League-duel Borussia Mönchengladbach - FC Barcelona (28-09-2016).
Paco Alcácer krijgt speelminuten tijdens het Champions League-duel Borussia Mönchengladbach - FC Barcelona (28-09-2016).

De 23-jarige Paco Alcácer doorliep de jeugdopleiding van Valencia en speelde zijn gehele carrière, op een jaar op huurbasis bij Getafe na, voor Valencia, maar ondanks zijn liefde voor Valencia kon de aanvaller een aanbieding van FC Barcelona niet weigeren.

"Het is ontzettend moeilijk om 'nee' te zeggen tegen FC Barcelona", aldus Paco Alcácer tegenover het Spaanse radiostation Cadena COPE. "Ik speelde al mijn gehele carrière voor Valencia en ik ben dol op die club. Het was een hele moeilijke beslissing, maar ik denk dat FC Barcelona voor elke speler een stap vooruit is. Ik denk dat ik een goede beslissing heb genomen."

"Ik was blij toen ik mijn handtekening onder het contract bij FC Barcelona had gezet, maar ik ben Valencia voor eeuwig dankbaar", vervolgt de Spaanse aanvaller zijn verhaal. "Dankzij Valencia heb ik me kunnen ontwikkelen als speler en heb ik een transfer naar FC Barcelona kunnen afdwingen."

De Spanjaard tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2021 bij de Catalaanse grootmacht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner