19.10.2016 11:54

Sparta bindt middenvelder langer aan zich

Stijn Spierings (l.) van Sparta Rotterdam probeert de bal af te pakken bij Willem II-speler Funso Ojo (r.). (15-10-2016)
Stijn Spierings (l.) van Sparta Rotterdam probeert de bal af te pakken bij Willem II-speler Funso Ojo (r.). (15-10-2016)

Stijn Spierings en Sparta Rotterdam hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. De twintigjarige middenvelder ligt daardoor tot de zomer van 2019 vast. Zijn vorige verbintenis liep tot aan het einde van dit seizoen.

Sparta maakt woensdag op de eigen website melding van de contractverlenging. Hoofdtrainer Alex Pastoor toont zich tevreden met de verlenging. "Stijn is een goede speler die volop in zijn ontwikkelingsfase zit. Bij Sparta kan hij werken aan een vaste status in de A-selectie. Deze bewuste vroegtijdige keuze om langer met elkaar door te gaan zien wij als een bevestiging van de status van Sparta en Stijn."

"Bij Sparta word je sterker, sneller en wellicht steengoed." Spierings (20) maakte in februari van dit kalenderjaar de overstap van AZ Alkmaar naar Rotterdam en kwam vooralsnog zeven Eredivisie-wedstrijden in actie voor Sparta. De Rotterdammers waren deze maand ook al bezig met de selectie voor de tweede seizoenshelft door Janne Saksela aan te trekken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner