19.10.2016 20:24

Letschert lang buitenspel door schouderbreuk

Timo Letschert kan naar verwachting zo'n drie maanden niet voor US Sassuolo uitkomen. De centrale verdediger heeft op de training een breuk in zijn linkerschouder opgelopen en wordt volgende week geopereerd.

Letschert had al eerder last van zijn gekwetste schouder. Tijdens een duel met zijn vorige club FC Utrecht schoot zijn linkerschouder al eens uit de kom. "Dit is natuurlijk erg balen", reageert Letschert woensdag bij FOX Sports. "Ik had het gevoel dat ik bij Sassuolo steeds meer kansen kreeg. Ik laat me opereren door Giuseppe Porcellini. Hij staat hoog aangeschreven en had eerder onder anderen motorcoureur Valentino Rossi als cliënt. Hopelijk ben ik na de operatie verlost van de klachten."

Het Italiaanse avontuur van Letschert is voorlopig nog geen succes. De Nederlandse verdediger kwam in de Serie A nog maar twee keer in actie voor Sassuolo, dat deze zomer een bedrag van ongeveer vier miljoen euro neertelde voor Letschert. Door de schouderbreuk blijft de teller voor de verdediger voorlopig op twee competitieduels staan.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner