19.10.2016 20:35

Talenten geven Cocu en co goede voorbeeld

Sam Lammers (r.) viert het feestje met Nikolai Laursen (l.). (30-09-2016)
Sam Lammers (r.) viert het feestje met Nikolai Laursen (l.). (30-09-2016)

PSV Onder-19 heeft het eerste elftal het goede voorbeeld gegeven. De ploeg van Geert Brusselers won van de leeftijdsgenoten van Bayern München met 0-2 en gaat daarmee aan kop in groep D van de Youth League.

De talentvolle Eindhovense ploeg stond met rust al op voorsprong, door een treffer van rechtsback Dirk Abels. De score werd verdubbeld door Sam Lammers, die dit seizoen in de Jupiler League al negen keer scoorde in tien wedstrijden. PSV kwam niet meer in de problemen, mede door de tweede gele kaart die Bayern-middenvelder Timothy Tillman ontving.

De eerste twee wedstrijden in de groepsfase werden door PSV Onder-19 met 0-0 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid en met 0-6 gewonnen van FK Rostov. Daardoor staan de Eindhovenaren op de eerste plaats in de poule. De talenten van Bayern München volgen op een punt achterstand, terwijl de Spanjaarden en de Russen respectievelijk vier en nul punten hebben.

De zege van PSV Onder-19 moet de ploeg van Phillip Cocu vertrouwen geven. Die ploeg treedt om 20.45 uur aan voor de Champions League tegen het grote Bayern München. Deze wedstrijd is uiteraard LIVE te volgen hier op Voetbal.com.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner