24.10.2016 09:33

Čech spreekt vol bewondering over Wenger

Petr Čech blijkt een groot bewonderaar van Arsenal-trainer Arsène Wenger. De doelman werkt nu ruim een jaar samen met de Franse coach sinds zijn vertrek bij Chelsea. Eerder deze maand vierde Wenger zijn twintigjarig jubileum bij de club.

"Hij heeft de club veranderd en hij heeft een enorme impact gehad op de geschiedenis van deze club, dat heeft hij nog steeds trouwens", vertelt de goalie op de website van zijn club. "Dat is anders dan waar dan ook. Sir Alex Ferguson bij Manchester United was vergelijkbaar, hij bracht ook die continuïteit met zich mee. Zij hebben zo lang bij de grootste clubs ter wereld gewerkt, dat zie je niet vaak in het huidige voetbal."

Arsenal liet afgelopen weekend dure punten liggen tegen Middlesbrough (0-0). "We zijn meer teleurgesteld omdat Tottenham Hotspur ook punten verloor, we wilden het gat vergroten. Er zijn teams die punten hebben verloren en wij wilden daarvan profiteren, maar dat lukte helaas niet. Maar er is nog een lange weg te gaan, ik denk dat we op een goede plek staan en ook in een goede vorm steken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner