24.10.2016 19:09

Klassieker krijgt mogelijk staartje voor Kramer

Invaller Michiel Kramer krijgt in de slotfase van Feyenoord-Zorya Lugansk nog speeltijd. (20-10-2016)

Michiel Kramer moet de komende tijd vrezen voor een schorsing. De aanklager van de KNVB gaat de actie van de Feyenoord-spits jegens André Onana nader onder de loep nemen. Kramer maakte zondag in De Klassieker een beweging richting de doelman van Ajax.

Het 'incident' vond plaats vlak na de gelijkmaker van Dirk Kuyt. Kramer rende daarna door om snel de bal uit het doel te halen, maar maakte een rare beweging ten opzichte van Onana. De doelman van Ajax lag al op de grond en leek niet geraakt te worden. Volgens Voetbal International heeft de aanklager van de KNVB toch besloten om een vooronderzoek in te stellen naar de spits van Feyenoord.

Dinsdag wordt duidelijk of er een officieel onderzoek in wordt gesteld naar Kramer. Als de aanklager beoordeelt dat de spits over de schreef is gegaan, dreigt er een schorsing.  Kramer werd in de 81ste minuut in het veld gebracht door Giovanni van Bronckhorst om een gelijkmaker af te dwingen. Amper vier minuten later bracht Kuyt de eindstand op het bord: 1-1.