25.10.2016 18:06

Veel bekende namen bij cupfighters VVSB

Maikey Parami (l.) en Giovialli Serbony (r.) vieren de 1-2 tijdens het bekerduel Capelle - VVSB. (16-12-2015)
Maikey Parami (l.) en Giovialli Serbony (r.) vieren de 1-2 tijdens het bekerduel Capelle - VVSB. (16-12-2015)

VVSB zet dinsdagavond zijn bekeravontuur voort met veel bekende namen in de basis. Maikey Parami en co gaan in het duel met Katwijk op jacht naar de derde ronde van de KNVB beker.

VVSB heeft één wijziging gedaan ten opzichte van het laatst gespeelde duel, dat met 2-0 verloren ging op bezoek bij GVVV. Trainer Wilfred van Leeuwen heeft Guido Pauw uit de basis gehaald en vervangen door Tommy Bekooy. Daardoor is de aanval die in de basis stond tijdens de indrukwekkende bekerrun van vorig seizoen weer hersteld. De inmiddels landelijk beroemde Maikey Parami flankeert met Pauw spits Giovalli Serbony. Ook zijn de namen Ruben Valk, Jordy Zwart en Frans van Niel nog herkenbaar van vorig seizoen.

Katwijk-coach Dick Schreuder heeft op zijn beurt wat meer gesleuteld aan zijn basiself voor deze speciale derby. Hij ziet in Steven Verstraten een betere keuze op doel dan in Mark de Vries, die in het laatste duel met Jong FC Twente nog wel onder de lat stond. Ook Marciano Aalders en Rick Arnoldus staan niet aan de aftrap op Sportpark De Broekhorst. Steven Sánchez en Stefan Plat krijgen de speciale mogelijkheid om deze tweede ronde van de beker mee te doen.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner