26.10.2016 09:22

Schenk: "Ongelooflijk dat we in de val trappen"

Xandro Schenk stak dinsdagavond zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken. De verdediger ging in de tweede ronde van de KNVB beker met Go Ahead Eagles pijnlijk onderuit tegen de Jodan Boys (1-2). Schenk meent dat het zijn ploeg ontbrak aan de juiste mentaliteit.

"Het is een schande. We moeten ons heel diep schamen", vertelt de mandekker in gesprek met RTV Oost. "Het heeft gewoon te maken met concentratie, instelling. Willen winnen. Dat was niet genoeg in deze wedstrijd." Trainer Hans de Koning had enkele basisspelers rust gegeven voor de bekerconfrontatie. Zo hadden doelman Erik Cummins en aanvaller Henrik Ojamaa en basisplaats.

"Ik wil het niet op die jongens afschuiven. Juist als je altijd speelt, moet je misschien wel opstaan. We hebben het met zijn allen nagelaten. Iedereen heeft gefaald, stuk voor stuk. Ze hebben voetballend geen kans gehad. Maar eerst geven we een domme vrije trap weg en dan geven we een corner weg die totaal niet nodig is. Ongelooflijk dat we in de val trappen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner