26.10.2016 16:53

Kozakken Boys doet geen beroep op Powel

Berry Powel (l.) vecht een duel uit met Bennie van Noord (r.) tijdens het competitieduel Katwijk - Kozakken Boys (17-09-2016).
Berry Powel (l.) vecht een duel uit met Bennie van Noord (r.) tijdens het competitieduel Katwijk - Kozakken Boys (17-09-2016).

Kozakken Boys doet woensdagavond geen beroep op de 36-jarige spits Berry Powel tijdens het bekerduel met Ajax. De oud-speler van onder meer FC Groningen en De Graafschap is volgens de technische staf van Kozakken Boys niet fit genoeg om te spelen.

Powel baalt, want naar eigen zeggen had hij wel speelminuten kunnen maken tegen Ajax. "Ik train zelf bij een fysio en hij vertelde me dat ik gewoon mocht trainen, alleen wilden ze daar bij de club nog niet aan. Ik ben gewoon weer fit genoeg om te trainen. Ajax is een enorm speciale wedstrijd en ik zou nooit fit genoeg zijn geweest om te beginnen, maar wat minuten maken had wat mij betreft zeker gekund. Maar er is anders besloten en dan houdt het op…"

De Amsterdammers zullen woensdagavond niet op volle oorlogssterkte aantreden tegen de Tweede Divisionist. "Ajax neemt een hoop Jong Ajax-spelers mee, maar die hebben een paar aardige uitslagen neergezet in de Jupiler League", vervolgt de routinier tegenover TweedeDivisie.org. "Ze hebben natuurlijk ook wel een grote selectie in Amsterdam. Dat kan een voordeel zijn, want de spelers die nu een kans krijgen zullen misschien niet denken: dit wordt een makkie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner