03.11.2016 18:23

AZ-defensie herordend voor Europees duel

John van den Brom kan voor het Europese duel op bezoek bij Maccabi Tel Aviv donderdagavond weer beschikken over zijn vertrouwde defensie. Ron Vlaar en Ridgeciano Haps kunnen aan de aftrap verschijnen bij de Alkmaarders.

In de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag afgelopen weekend, die AZ met 0-1 won, werd de defensie nog versterkt door gelegenheidsverdedigers Thomas Ouwejan en Stijn Wuytens. Zij zijn met de terugkomst van Vlaar en Haps niet meer nodig. Wuytens schuift door naar het middenveld, waar Joris van Overeem zijn plekje verliest. Ouwejan zit weer op de bank. Daarnaast start Levi García in de basis bij AZ, omdat Alireza Jahanbakhsh wegens politieke redenen niet meegereisd is.

Ten opzichte van het heenduel tussen deze twee ploegen, waarin de Israëliërs een 1-2 zege boekten, zit er één wijziging in de basis van Maccabi. De coach, oud-AZ'er Shota Arveladze, mist de geblesseerde aanvaller Eyal Golasa. Dor Mikha, die in het AFAS Stadion al inviel, staat vandaag aan de aftrap. Arveladze houdt wel vertrouwen in de andere tien van zijn formatie, die afgelopen zondag wel onderdeel waren van een 2-0 nederlaag tegen Hapoel Be'er Sheva.

Het duel is vanaf 19.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner