04.11.2016 09:03

Chadli: "Prioriteit om elke week te spelen"

Nacer Chadli loopt weg nadat hij West Bromwich Albion op voorsprong heeft gezet tegen oud-werkgever Tottenham Hotspur. (15-10-2016)
Nacer Chadli loopt weg nadat hij West Bromwich Albion op voorsprong heeft gezet tegen oud-werkgever Tottenham Hotspur. (15-10-2016)

Nacer Chadli is blij dat hij afgelopen zomer de overstap maakte van Tottenham Hotspur naar West Bromwich Albion. In dienst van zijn nieuwe club is Chadli in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler. WBA legde maar liefst vijftien miljoen euro op tafel voor de voormalig speler van FC Twente.

"Mijn prioriteit was om elke week te kunnen spelen, om het ritme terug te vinden en met een coach te kunnen werken die vertrouwen in mij heeft. Ik had hier meteen een goed gevoel", vertelt Chadli aan Sport/Voetbalmagazine. "Ik wilde in de Premier League blijven. Voor een voetballer is het top om je hier te ontwikkelen. De intensiteit, de kwaliteit van de spelers en het gegeven dat iedereen van elkaar kan winnen. Dat hebben we vorig seizoen met Leicester City gezien."

Chadli beseft dat de supporters hoge verwachtingen hebben vanwege de transfersom die er voor hem is betaald. "Of ik nu vier of twintig miljoen heb gekost, voor mij is dat hetzelfde, maar tegelijkertijd besef ik ook dat die transfersom bepaalde verwachtingen schept. En ik kom van Tottenham, waar ik drie seizoenen heb gespeeld en toch redelijk wat doelpunten heb gescoord."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner