04.11.2016 15:53

Darmian ondanks reserverol niet gefrustreerd

Matteo Darmian is een van de vele spelers die dit seizoen weinig aan spelen toekomt bij Manchester United. Vorig seizoen kwam de Italiaanse rechtsback nog tot 28 wedstrijden in de Premier League, onder José Mourinho staat de teller op slechts één invalbeurt.

Door het gebrek aan speeltijd lijkt het erop dat de toekomst van Darmian niet in Manchester ligt. Zijn zaakwaarnemer, Fausto Pari, liet eerder weten dat Inter interesse heeft om de vleugelverdediger over te nemen. Darmian zelf blijft echter geduldig. "Of ik het erg vind om op de bank te zitten? Het is volgens mij niet uitzonderlijk dat je bij zo'n grote club om je plek moet vechten. De situatie frustreert me niet", aldus de Italiaan tegenover het televisiekanaal van zijn club.

Darmian is een van de vele aankopen van Louis van Gaal die onder Mourinho weinig speeltijd krijgt. De verdediger begon zijn carrière bij AC Milan, waar hij niet wist door te breken. Via Calcio Padova, US Palermo en Torino bereikte de Italiaan via een omweg alsnog de top door in 2015 naar Manchester United te verhuizen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner