05.11.2016 17:50

Duplan slachtoffer van sportieve crisis ADO

ADO Den Haag-trainer Željko Petrović voegt daad bij woord en wijzigt zijn team op flink wat plaatsen. Eén van de spelers die wordt geslachtofferd is Édouard Duplan. Hij begint zaterdagavond voor het eerst dit seizoen niet in de basis.

Petrović kondigde deze week al aan dat hij tegen Willem II alleen maar 'harde werkers' zou opstellen. Naast Duplan begint ook Ludcinio Marengo op de bank. De buitenspeler startte vorige week nog bij de Hagenaren, die thuis verloren van AZ (0-1).

Dennis van der Heijden en Ruben Schaken vormen samen met Mike Havenaar de aanval tegen Willem II. Petrović kiest er daarnaast voor om niet met Wilfried Kanon, maar met José San Román in de verdediging te beginnen. Met een flink gewijzigd team gaat ADO Den Haag op jacht naar de eerste zege sinds augustus.

Willem II boekte in de vorige speelronde eindelijk weer een overwinning. Trainer Erwin van de Looi kiest er derhalve voor om met bijna hetzelfde team te beginnen dat FC Groningen met 2-1 versloeg. De enige wijziging ten opzichte van een week geleden is dat niet Freek Heerkens, maar Pele van Anholt in de verdediging van de Tilburgers start.

De wedstrijd is vanaf 18:30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner