08.11.2016 10:18

Proefspeler Kaars: "Viel mij eigenlijk wel mee"

Rick van Drongelen (l.) en Craig Goodwin (r.) melden zich bij doelpuntenmaker Zakaria el Azzouzi (m.), die voor de 2-1 zorgt bij Sparta - sc Heerenveen. (04-11-2016)
Rick van Drongelen (l.) en Craig Goodwin (r.) melden zich bij doelpuntenmaker Zakaria el Azzouzi (m.), die voor de 2-1 zorgt bij Sparta - sc Heerenveen. (04-11-2016)

Dennis Kaars, spits van ASV De Dijk, heeft een positief gevoel overgehouden aan zijn eerste training bij Sparta Rotterdam. De doelpuntenmachine uit de Derde Divisie Zondag is nog tot en met vrijdag op proef bij Sparta.

"Het viel mij eigenlijk wel mee", vertelt Kaars aan RTVNH. "Vooral hoe ik werd ontvangen bij de club, door de andere spelers. Heel positief en het niveau van de training is hoog en goed, maar ik heb niet het idee dat ik hier totaal niets te zoeken heb. Ik hoop dat ze dat gevoel bij Sparta ook hebben en dat ik niet de enige ben."

Kaars scoorde in de Derde Divisie Zondag inmiddels al negentien keer en denkt dat hij ook op een hoger niveau zijn doelpunten mee kan pikken. "Het is niet zo dat ik druk voel. Natuurlijk ben je spits en wil je graag laten zien dat je goed kunt scoren, maar dat vertrouwen heb ik wel. Ik heb dit seizoen al zoveel doelpunten gemaakt en ik weet precies wat ik moet doen als ik een kans krijg. Dat hoef ik niet opnieuw te leren bij Sparta. Ik doe dus gewoon lekker mijn ding."

"Als je zo'n training als deze meemaakt, dan denk je wel dat ik dit eerder had moeten doen, want dit voelt gewoon echt goed", aldus de spits, die niet te hard van stapel wil lopen. "We gaan dan evalueren met de club en mijzelf. Hoe zij vonden dat het gegaan is en als ze denken dat ik iets kan toevoegen aan Sparta, dan zullen er eventueel onderhandelingen volgen over een contract."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner