10.11.2016 11:47

Janssen krijgt excuses van doelman Mignolet

Vincent Janssen (l.) komt in botsing met Simon Mignolet (r.) tijdens de oefeninterland Nederland - België (09-11-2016).
Vincent Janssen (l.) komt in botsing met Simon Mignolet (r.) tijdens de oefeninterland Nederland - België (09-11-2016).

Simon Mignolet, doelman van België en Liverpool, heeft zijn excuses aangeboden aan Vincent Janssen. De spits van het Nederlands elftal kwam woensdagavond in botsing met de Belgische sluitpost.

Janssen probeerde na de botsing met Mignolet verder te spelen, maar liet zich in de 27e minuut toch vervangen door Bas Dost. De aanvaller van Tottenham Hotspur liep een hersenschudding op en moet de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg aan zich voorbij laten gaan. 

Mignolet heeft donderdag via zijn officiële Twitter account zijn excuses aangeboden aan de spits van Oranje. "Ik wens Vincent Janssen beterschap na onze botsing. Ik zal nooit moedwillig een collega blesseren, maar soms gebeuren er ongelukken", aldus Mignolet. 

Het Nederlands elftal wist zonder Janssen overigens een gelijkspel uit het vuur te slepen. Oranje kwam na 38 minuten op voorsprong. Jan Vertonghen beging een overtreding in het strafschopgebied op Jeremain Lens, waarna Davy Klaassen vanaf elf meter wist te scoren. Acht minuten voor tijd kwamen de Belgen via Yannick Ferreira-Carrasco echter op gelijke hoogte.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner