10.11.2016 21:17

Lallana geniet volop van aanvalsspel Liverpool

Liverpool-speler Adam Lallana viert zijn treffer in het duel met Hull City FC. (24-09-2016)
Liverpool-speler Adam Lallana viert zijn treffer in het duel met Hull City FC. (24-09-2016)

Liverpool is momenteel de trotse koploper van de Premier League in Engeland. De ploeg van trainer Jürgen Klopp veegde afgelopen weekend de vloer aan met Watford FC en won met liefst 6-1. Middenvelder Adam Lallana geniet volop van het goede spel van Liverpool.

In het gewonnen duel met Watford waren Roberto Firmino, Philippe Coutinho en Sadio Mané alle drie trefzeker. Lallana was tweemaal verantwoordelijk voor de beslissende pass en geniet van de samenwerking met zijn ploeggenoten. "Het is een cliché, maar het voetbal heeft zijn eigen taal. Het Engels van Firmino is bijvoorbeeld niet geweldig, hoewel hij beter Engels spreekt dan ik Portugees, maar ik heb het gevoel dat wij een relatie hebben op het veld waarbij we niet met elkaar hoeven te praten."

"Het is bijna telepathisch", vervolgt Lallana op de officiële website van Liverpool. "Op sommige momenten, als je Firmino, Coutinho en Mané samen ziet spelen, is het net of ze overal zijn. Dat is niet omdat ze dezelfde taal spreken, of Engels spreken. Phil is erg verlegen, zijn Engels is geweldig. Hij praat alleen niet zo vaak. Het is bijna telepathisch, ze kennen elkaars spel van binnen en van buiten", sluit de 28-jarige middenvelder, die dit seizoen zelf ook al goed was voor drie doelpunten, af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner