11.11.2016 20:44

Langeler moet nog twee nieuwe namen oproepen

Vincent Vermeij van Heracles Almelo en Terry Lartey Sanniez van Ajax zijn door bondscoach Art Langeler toegevoegd aan de selectie van Jong Oranje voor het oefenduel met Portugal van aanstaande dinsdag.

Interim-trainer Langeler, die eerder Gervane Kasteneer en Thomas Ouwejan al aan zijn ploeg toevoegde, moest noodgedwongen opnieuw wijzigingen aanbrengen in zijn selectie. Yassin Ayoub en Ricardo Kishna moesten zich door griep terugtrekken, terwijl Nathan Aké en Karim Rekik met voetblessures rondlopen. Daardoor kunnen Vermey en Lartey Sanniez zich nu ook melden voor de oefenwedstrijd, laatstgenoemde kan zelfs debuteren bij Jong Oranje.

Het jonge Oranje wist zich niet te kwalificeren voor het EK van volgende zomer en zal de wedstrijd tegen Portugal aangrijpen als een kans om zich verder te ontwikkelen. De wedstrijd zal dinsdagavond om 18:30 aanvangen op de Vijverberg in Doetinchem. Belangstellenden kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten zich wel eerst aanmelden via OnsOranje of de receptie van De Graafschap. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner