11.11.2016 21:32

Oude bekende volgt Hasselbaink op bij QPR

Ian Holloway is de nieuwe trainer van Queens Park Rangers. (11-11-2016)
Ian Holloway is de nieuwe trainer van Queens Park Rangers. (11-11-2016)

Jimmy Floyd Hasselbaink werd recent de laan uitgestuurd bij Queens Park Rangers en zijn oud-werkgever heeft een oude bekende als opvolger aangesteld. Ian Holloway heeft voor tweeëneenhalf jaar getekend.

De Londense club maakte het nieuws vrijdag zelf wereldkundig via hun digitale kanalen. Holloway is bepaald geen vreemde op Loftus Road. De 53-jarige oud-voetballer speelde een lange tijd voor de club en was eerder al als trainer actief. In 2004 promoveerde QPR onder zijn leiding naar het tweede niveau, dat tegenwoordig Championship heet. Promotie naar de Premier League wist Holloway ook al tweemaal te bewerkstelligen, in 2010 met Blackpool en drie jaar later nog eens met Crystal Palace.

Hoe het ook zij, voor het Engelse journaille is het smullen dat de flamboyante oefenmeester weer emplooi heeft gevonden. In 2004, nadat hij met QPR dus promoveerde, wist één verslaggever het citaat "Iedere hond heeft zijn dag, en vandaag is het woefdag. Ik wil ons gewoon horen blaffen", aan hem te ontfutselen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner