12.11.2016 14:59

Miljoenenaankoop Sissoko voelt druk bij Spurs

Moussa Sissoko maakte eind augustus de overstap van Newcastle United naar Tottenham Hotspur, maar heeft nog geen indruk gemaakt op White Heart Lane. De Franse middenvelder kostte de club uit Londen bijna 35 miljoen euro. Sissoko beseft zelf ook dat het beter moet.

"Het is waar dat er wat problemen zijn geweest. Ik ben laat aangetrokken, heb geen volledige voorbereiding gedraaid, raakte geblesseerd tegen Middlesbrough en liep tegen een schorsing aan. Toen ik bij de club kwam, had ik het gevoel dat mijn medespelers wisten hoeveel er voor mij betaald was. Ik was niet zomaar een speler, maar probeerde dat gewoon te negeren", vertelt de 27-jarige Sissoko in gesprek met Sky Sports.

Sissoko tekende in augustus een contract tot de zomer van 2021. Hij speelde dit seizoen zes wedstrijden in het shirt van Tottenham Hotspur, maar kwam daarin niet tot scoren. Een basisplaats heeft de middenvelder dan ook niet veroverd bij de club uit Londen. "Dit is de grootste club waarvoor ik gespeeld heb, want je moet in iedere wedstrijd en op iedere training presteren. Maar ik ben nooit weggelopen voor concurrentie. De beste spelers spelen en zo hoort het ook", besluit de 49-voudig Frans international.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner