12.11.2016 19:45

Uitverkocht huis bij Luxemburg - Nederland

Arjen Robben (l.) en Wesley Sneijder warmen zich op voor de laatste training voorafgaand aan het duel met Luxemburg. (12-11-2016)
Arjen Robben (l.) en Wesley Sneijder warmen zich op voor de laatste training voorafgaand aan het duel met Luxemburg. (12-11-2016)

Zondagavond betreden de internationals van Luxemburg en Nederland een uitverkocht stadion voor het onderlinge WK-kwalificatieduel. Alle 8.234 tickets in het Stade Josy Barthel zijn verkocht voor het treffen met Oranje.

Nederland beschikt over een volledige groep van 23 spelers in Luxemburg. De vernieuwde groep is zaterdag begonnen aan de laatste training voor de WK-kwalificatiewedstrijd. Aanvoerder Arjen Robben, terug na een jaar afwezigheid, stapte als laatste de grasmat van het Stade Josy Barthel op. Het veld verkeert in slechte staat, veroorzaakt door een rugbywedstrijd enkele dagen eerder.

Tientallen supporters van het Nederlands elftal zijn al eerder afgereisd naar het stadion om de laatste training van Oranje bij te wonen. Liefst 1200 Oranjefans hebben een kaartje gekocht voor de wedstrijd van zondag in het complex, dat plaats biedt aan 8.234 toeschouwers in de hoofdstad van Luxemburg.

Nederland moet winnen om aansluiting te behouden met de plaatsen die recht geven voor een ticket voor het WK in Rusland. Luxemburg staat er met één punt  uit drie wedstrijden nu al niet goed voor.

 

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner