14.11.2016 11:19

Liverpool-speler kijkt ogen uit op Anfield

Marko Grujić is onder de indruk van zijn huidige werkgever Liverpool. De Serviër maakte afgelopen zomer de overstap van Rode Ster Belgrado naar de Premier League-club. Vorige maand speelde hij in de EFL Cup pas zijn eerste wedstrijd voor Liverpool.

De twintigjarige was tegen Tottenham Hotspur (2-1 zege) onder de indruk van de sfeer in het stadion. "Het gevoel is nog tien keer zo intens. Ik weet dat de fans het elke wedstrijd beter proberen te doen en ik weet dat ze onze twaalfde man zijn. Ze geven ons een speciale kracht en drijven ons naar voren. Het is belangrijk voor iedere speler op het veld", vertelt Grujić op de website van de club.

"Ik heb veel video's gekeken, maar dit was de eerste keer dat ik het persoonlijk meemaakte. Ik was erg onder de indruk, kippenvel. Het was een mooie wedstrijd en een mooi moment voor mij. Ik ga proberen beter te worden. Misschien voelde ik voor de wedstrijd wat druk, maar dat is normaal. Na afloop voelde ik me goed, maar ik weet dat ik nog veel beter kan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner