14.11.2016 15:46

Lampard gaat New York City FC verlaten

Frank Lampard in actie tijdens het duel in de play-offs tussen Toronto FC en New York City FC (31-10-2016).
Frank Lampard in actie tijdens het duel in de play-offs tussen Toronto FC en New York City FC (31-10-2016).

Frank Lampard heeft zijn laatste wedstrijd voor New York City FC reeds gespeeld. De 38-jarige middenvelder heeft zijn afscheid bij New York City FC aangekondigd en komt op korte termijn met een nieuwe aankondiging.

New York City FC werd onlangs in de kwartfinale van de play-offs uitgeschakeld door Toronto FC, waardoor het seizoen van Lampard er inmiddels opzit. De Engelsman was in anderhalf jaar in de Major League Soccer goed voor vijftien doelpunten in 31 competitiewedstrijden. Lampard speelde bij New York City FC samen met onder meer Andrea Pirlo en David Villa. 

"Nu er een einde is gekomen aan mijn tijd bij New York City FC wil ik graag iedereen bedanken", zegt Lampard op zijn officiële Instagram account. "Ik heb genoten van mijn tijd in New York en ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen om voor zo'n mooie club in een geweldige stad te mogen spelen. Ik heb veel mooie herinneringen overgehouden aan mijn tijd hier. Ik zal op korte termijn met een aankondiging komen over het vervolg van mijn carrière."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner