15.11.2016 11:01

Dier kijkt uit naar speciaal duel met Spanje

Eric Dier debuteerde op 13 november 2015 in de nationale ploeg van Engeland tijdens een oefenwedstrijd tegen Spanje (2-0 nederlaag). Dinsdagavond nemen The Three Lions het opnieuw op tegen de Spanjaarden.

"Er is sindsdien veel veranderd", vertelt de multifunctionele Engelsman op de clubsite van Tottenham Hotspur. "Het is voor mij een fantastisch jaar geweest en het is mooi om terug te gaan naar waar het begon, met de wedstrijd tegen Spanje." Dier verving een jaar geleden Fabian Delph in de 63e minuut. Inmiddels heeft Dier een vaste basisplaats bij The Three Lions.

"Het is een speciaal duel voor mij, omdat ik tegen hen debuteerde", vervolgt de verdediger annex verdedigende middenvelder zijn verhaal. "Het zijn twaalf krankzinnige maanden geweest sinds toen. Het is leuk om weer tegen Spanje te spelen, om te kijken of ik ben vooruitgegaan of niet." Dier was het afgelopen seizoen onder meer in de race om kampioen te worden met Tottenham Hotspur. Tijdens het huidige seizoen speelt Dier met The Spurs in de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner