16.11.2016 19:55

Gladbach wil begeerde middenvelder niet kwijt

Mahmoud Dahoud staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester City, Liverpool, Juventus en Borussia Dortmund, maar een vertrek is volgens de clubleiding van Borussia Mönchengladbach niet aan de orde. Max Eberl, sportief directeur van de Duitse club, laat weten dat er geen concrete interesse is voor Dahoud.

De twintigjarige Dahoud maakte zes jaar geleden de overstap van Fortuna Düsseldorf en maakte in april 2015 zijn debuut in de Bundesliga voor Mönchengladbach. Sindsdien speelde de in Syrië geboren middenvelder 68 wedstrijden in dienst van de Duitse club. Dahoud was vorig seizoen vijf keer trefzeker en was bovendien goed voor elf assists. Zijn goede prestaties bleven niet onopgemerkt in het buitenland, maar volgens Eberl is een transfer niet aan de orde. "Of hij in de winter vertrekt? Nee, nul procent", vertelt de bestuurder aan Kicker.

"We hebben ook geen aanbieding gekregen van welke club dan ook", vervolgt de sportief directeur van Mönchengladbach. Eberl hoopt Dahoud zelfs langer te behouden voor de club. "Het is onze wens om zijn contract te verlengen. We hebben tot dusverre niet onderhandeld, maar we staan wel voortdurend met elkaar in contact. Als zijn contract zou aflopen, hadden we natuurlijk moeten kijken wat we zouden doen. Maar dat is nu niet aan de orde." Het huidige contract van Dahoud loopt nog door tot medio 2018.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner