18.11.2016 21:28

Van der Heide weer langer door bij amateurs

Sandor van der Heide kijkt toe tijdens de bekerwedstrijd tussen zijn IJsselmeervogels en Achilles'29. (20-09-2016)
Sandor van der Heide kijkt toe tijdens de bekerwedstrijd tussen zijn IJsselmeervogels en Achilles'29. (20-09-2016)

Voor de derde keer in zijn nog prille trainerscarrière heeft Sandor van der Heide een contractverlenging afgedwongen bij IJsselmeervogels. De oud-assistent van SC Cambuur tekende voor één jaar bij, waardoor hij ook volgend seizoen voor de groep van de amateurs staat.

Van der Heide was eind 2015 hoofdonderwerp van bestuurlijke malaise bij SC Cambuur. Hij werd toentertijd aan de kant geschoven als assistent-trainer, wat bij fans en de spelersgroep in het verkeerde keelgat schoot. Van der Heide koos eieren voor zijn geld en ging aan de slag als trainer bij IJsselmeervogels.

Voor het begin van het huidige seizoen tekende Van der Heide al voor een jaar bij, nu het seizoen nog niet eens halverwege is, hebben club en trainer wederom besloten om langer met elkaar door te gaan. IJsselmeervogels is verwikkeld in een felle promotiestrijd in de Derde Divisie Zaterdag, de club staat vier punten achter koploper FC Lisse.

"Naast de resultaten op het veld, de wijze van trainen en spelen is Sandor niet alleen een bekwaam maar ook een rustig en sympathiek persoon die verbinding zoekt met de rest van de vereniging. Kortom: iemand die past bij de club", spreekt Marcel de Graaf, bestuurslid technische zaken op de clubwebsite van IJsselmeervogels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner