20.11.2016 13:05

Schenk: "Je mag het zo niet weggeven"

Go Ahead Eagles-aanvoerder Sander Duits en verdediger Xandro Schenk balen na de tegentreffer van Heracles Almelo vlak voor tijd. (19-11-2016)

Go Ahead Eagles begon zaterdagavond voortvarend in het duel tegen Heracles, maar moest aan het einde van de rit toch met lege handen terugkeren naar Deventer. Samuel Armenteros scoorde vlak voor tijd de winnende treffer. Eagles-verdediger Xandro Schenk baalt na het verlies.

De centrale verdediger van Go Ahead werd vlak voor tijd tussen zijn benen door gespeeld, waarna Armenteros de ruimte kreeg om te schieten en dus de 2-1 op het scorebord zette. "Zo’n panna kan met niets schelen, maar dat we op deze manier alsnog de wedstrijd verliezen natuurlijk wel", zei Schenk na de wedstrijd tegenover De Stentor. "We kozen bewust voor een behoudende tactiek vanwegde de personele problemen. Tegen Feyenoord pakte dat goed uit, maar ditmaal niet. In de tweede helft liepen we veel te veel achteruit, maar dan mag je het nog niet op deze manier weggeven."

Go Ahead kwam na ruim een kwartier spelen in Almelo op 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jarchinio Antonia. In de tweede helft werd Heracles sterker. Armenteros maakte in de 68ste minuut de gelijkmaker, waarna de spits in de 84ste minuut op aangeven van Brahim Darri ook de 2-1 maakte.