20.11.2016 14:14

Becker wil meer vastigheden bij ADO Den Haag

ADO Den Haag verloor zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen voor de zevende keer in negen wedstrijden tijd. Buitenspeler Sheraldo Becker beseft dat er wat moet veranderen bij de Hagenaren, willen zij dit seizoen niet in de problemen komen.

De van Ajax overgekomen Becker is in Den Haag niet altijd zeker van een basisplaats. In de met 2-1 verloren wedstrijd tegen FC Groningen kwam de aanvaller twintig minuten voor tijd in het veld. "Ik heb het naar mijn zin bij ADO, ondanks dat ik niet veel speel. Ik denk dat ik even moet gaan zitten met de trainer. We moeten een periode met een vaste basiself spelen. Dat heb ik nog niet gezegd, maar dat ga ik wel doen. Ik vind wel dat ik bij de beste elf hoor", zegt Becker in gesprek met Omroep West.

Becker vindt het vervelend dat hij niet meer speeltijd krijg van Željko Petrović. "Het is moeilijk om dan te brengen wat iedereen verwacht. Als ik alleen maar lange ballen krijg schieten we daar weinig mee op. Iedereen weet wat mijn kwaliteiten zijn, die moeten we beter benutten", aldus de aanvaller. Becker begon dit seizoen in de Eredivisie vijf keer in de basis en kreeg vijf keer als invaller speeltijd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner