21.11.2016 13:46

Jong PSV met sterke selectie tegen Graafschap

De Graafschap kan maandagavond de borst natmaken. Jong PSV-trainer Pascal Jansen krijgt namelijk de beschikking over een sterke selectie tijdens het competitieduel op De Herdgang.

Jansen kan maandagavond een beroep doen op vier spelers uit de eerste selectie. Hidde Jurjus, Simon Poulsen, Florian Jozefzoon en Jordy de Wijs zullen namens Jong PSV in actie komen tegen De Graafschap. Voor Jurjus is het een speciale wedstrijd, want afgelopen zomer vertrok de doelman van De Graafschap naar PSV. Onlangs liet de goalie al weten uit te kijken naar de wedstrijd tegen de Superboeren. "Helemaal zeker is het nog niet. Het hangt er bijvoorbeeld van af of Jeroen Zoet weer fit is. Maar ik hoop dat ik speel", zei Jurjus afgelopen week.

Naast Jurjus, Poulsen, Jozefzoon en De Wijs krijgt Jansen ook de beschikking over de talenten Sam Lammers, Ramon Lundqvist en Pablo Rosario. Het drietal zat afgelopen weekend op de bank tijdens de competitiewedstrijd tegen Willem II (0-0), maar PSV-trainer Phillip Cocu deed geen beroep op de jongelingen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner