21.11.2016 14:31

Wilkins looft onmisbare routinier Carrick

Manchester United-trainer José Mourinho kan volgens Ray Wilkins, oud-speler van onder meer Chelsea en Manchester United, niet meer om Michael Carrick heen. De 35-jarige middenvelder was het afgelopen weekend belangrijk voor The Red Devils.

"Ik vond United goed spelen", vertelt Wilkins aan Sky Sports. "Ik denk dat José niet langer om Michael Carrick heen kan, want dankzij zijn aanwezigheid komen Ander Herrera, die eindelijk tot bloei begint te komen, en Paul Pogba beter tot hun recht. Carrick heeft ze wat meer zekerheid op het middenveld. Zijn passing is fantastisch."

Ondanks de aanwezigheid van Carrick tijdens het competitieduel met Arsenal (1-1) wist Manchester United niet te winnen. De ploeg van trainer Mourinho was negentig minuten de bovenliggende partij, maar Arsenal-invaller Olivier Giroud kopte een minuut voor het eindsignaal de gelijkmaker tegen de touwen. Manchester United is na twaalf competitiewedstrijden met negentien punten terug te vinden op de zesde plaats in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner