21.11.2016 15:17

VIDEO: No look eigen goal in Tweede Divisie

Randel Shakison (l.) vecht een duel uit met Daniël Esajas (r.) tijdens het competitieduel Barendrecht - TEC (19-11-2016).
Randel Shakison (l.) vecht een duel uit met Daniël Esajas (r.) tijdens het competitieduel Barendrecht - TEC (19-11-2016).

Randel Shakison zal niet met een goed gevoel terugdenken aan de competitiewedstrijd Barendrecht - TEC in de Tweede Divisie. De verdediger van TEC stal de show, maar had hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling om de bal in eigen doel te schieten.

Bij een 2-0 stand in het voordeel van Barendrecht besloot Shakison, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep en in het verleden ook twee seizoenen onder contract stond bij Fortuna Sittard, om de bal terug te spelen op TEC-doelman Sebastiaan van der Sman. Shakison besloot een no look pass te gebruiken om zijn directe tegenstander op het verkeerde been te zetten, maar verraste daarmee ook zijn eigen doelman.

Na het eigen doelpunt van Shakison viel er voor TEC weinig eer meer te behalen in Barendrecht. Het werd uiteindelijk 5-0 voor de thuisploeg. De club uit Tiel moet inmiddels vrezen voor degradatie uit de Tweede Divisie, want na veertien competitiewedstrijden staat TEC met dertien punten op de vijftiende plaats. Hekkensluiter Jong FC Twente staat op acht punten.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner