21.11.2016 22:00

El Ghazi haalt sportief gram in Utrecht

Anwar El Ghazi heeft zijn voeten laten spreken. De vleugelspits, die naar Jong Ajax werd teruggezet, scoorde maandag uit tegen Jong FC Utrecht tweemaal, de wedstrijd eindigde in 2-2. Jong PSV won met 1-0 van De Graafschap.

El Ghazi zette de Amsterdamse gasten tot tweemaal toe op voorsprong in de Galgenwaard met treffers van een hoog schoonheidsniveau, maar de debuterende Tim Krul werd aan de overkant eveneens tweemaal geklopt door treffers van Gyrano Kerk en Kristoffer Peterson. Met het puntje passeert de ploeg van Marcel Keizer NAC Breda op de ranglijst en stijgt het dus naar de vijfde plek in de Jupiler League. Jong FC Utrecht blijft met de remise achttiende.

In de andere wedstrijd leek heel lang niet gescoord te worden. Pas in de 88e minuut bracht Pablo Rosario Jong PSV op een 1-0 voorsprong, wat genoeg bleek voor de overwinning. PSV is daarmee zelfs derde op het tweede niveau, op slechts één punt achterstand van koploper MVV en gelijk in punten met achtervolger VVV. Voor De Graafschap wordt het lopende seizoen almaar triester, de bewoners van de Vijverberg zien zich momenteel op een schamele vijftiende positie op de ranglijst. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner