23.11.2016 15:20

PSV Onder-19 start zonder Lammers en Rigo

PSV Onder-19 begint woensdagmiddag zonder Sam Lammers en Dante Rigo in de basis aan het Youth League-duel met Atlético Madrid. Het tweetal deed afgelopen maandagavond nog mee met Jong PSV tegen De Graafschap en krijgt rust van trainer Geert Brusselers.

Doordat Lammers op de bank begint, mag de Italiaan Gianluca Scamacca in de punt van de aanval starten. Het is het tweede optreden van de lange spits in de Youth League. Tegen FK Rostov scoorde Scamacca bij zijn debuut in het toernooi. Concurrent Lammers staat dit seizoen eveneens op één doelpunt in de Youth League. Hij had daar echter drie wedstrijden voor nodig.

Er staat in Madrid veel op het spel voor de jonge PSV’ers, die bij een overwinning zeker zijn van de eerste plaats in Groep D. Het team van Brusselers maakt dit seizoen een sterke indruk in de Youth League en staat met tien punten uit vier wedstrijden bovenaan in de groep. Het doelsaldo is ook indrukwekkend: tien goals voor, nul tegen. Het vorige duel met de Madrilenen eindigde in een 0-0 gelijkspel.

De wedstrijd is vanaf 16:00 LIVE te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner