26.11.2016 10:28

Drost: "Geen paniek in Groningen en Zwolle"

Trainer Ernest Faber (l.) geeft Jesper Drost (r.) instructies tijdens de uitwedstrijd tegen PSV. (28-08-2016)
Trainer Ernest Faber (l.) geeft Jesper Drost (r.) instructies tijdens de uitwedstrijd tegen PSV. (28-08-2016)

Bijna drie maanden geleden speelde Jesper Drost zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen, maar na blessureleed keert de middenvelder uitgerekend tegen oud-werkgever PEC Zwolle terug. Een degradatiekraker volgens de ranglijst, alhoewel Drost daar niet aan wil.

Drost maakte zijn debuut in het betaalde voetbal voor PEC Zwolle, vorig jaar maakte hij in de zomer de overstap naar FC Groningen. Dit seizoen speelde hij tot aan de vierde speelronde alles, maar toen kreeg Drost te maken met een enkelblessure, die hem lang aan de kant hield. Na drie wedstrijden en twee doelpunten in dienst van Jong FC Groningen is Drost klaar voor zijn rentree in de Eredivisie.

De aanvallende middenvelder moet FC Groningen aan punten zien te helpen, aangezien de ploeg momenteel dertiende staat. PEC Zwolle staat er niet veel beter voor, maar Drost vreest niet voor de clubs die hem aan het hart gaan. "In Groningen is ook niemand in paniek. Moet PEC Zwolle ook niet doen. Ook PEC Zwolle degradeert niet en gaat nog punten genoeg pakken", verzekert de linkspoot in gesprek met de Stentor.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner