26.11.2016 19:33

Monaco te sterk voor Rekik en Marseille

AS Monaco heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning op Olympique Marseille geboekt. De Monegasken wonnen met 4-0 van Olympique Marseille en zijn nu (tijdelijk) koploper van de Ligue 1.

Karim Rekik stond negentig minuten op het veld, maar kon niet voorkomen dat AS Monaco na een klein half uur op voorsprong kwam. De Braziliaan Gabriel Boschilia was verantwoordelijk voor de 1-0. De wedstrijd werd al voor rust beslist, want Valère Germain was tweemaal trefzeker.

Radamel Falcao, die dit seizoen al vijf keer wist te scoren in de Ligue 1, ging in de tweede helft op zoek naar zijn treffer, maar de Colombiaan werd in de 74e minuut vervangen door Guido Carrillo. Waar Falcao niet wist te scoren, daar was invaller Carrillo wel trefzeker. In de slotfase wist de Argentijn zijn vijfde competitietreffer van het seizoen te produceren, waardoor AS Monaco nu op 32 punten staat. OGC Nice heeft eveneens, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.