27.11.2016 13:41

AZ weer met andere offensieve samenstelling

Invaller Robert Mühren (l.) is net te laat bij de bal, de keeper van Maccabi Tel Aviv heeft het speeltuig net weggetrapt. (03-11-2016)
Invaller Robert Mühren (l.) is net te laat bij de bal, de keeper van Maccabi Tel Aviv heeft het speeltuig net weggetrapt. (03-11-2016)

AZ-trainer John van den Brom is in de zoektocht naar het juiste offensieve ensemble uitgekomen bij een samenstelling met Robert Mühren, Muamer Tanković en Iliass Bel Hassani. Zij starten zondagmiddag tegen Heracles Almelo.

Van den Brom puzzelt al wekenlang in zijn aanval en lijkt nog steeds niet tevreden. Wellicht komt het ook door het drukke programma van de Alkmaarders, maar hij rouleert flink door in zijn team. De enige rots in de branding in de aanval lijkt oud-Heraclied Wout Weghorst. Hij wordt zondagmiddag geflankeerd door Tanković en Bel Hassani, die net als Weghorst zijn oude club treft. Rondom de spits loopt Mühren, die in het duel met Roda JC in de vorige speelronde teleurstelde.

Heracles-trainer John Stegeman heeft een stuk minder gepuzzeld in aanloop naar deze wedstrijd. Hij houdt, vrij vanzelfsprekend, vast aan zijn elftal van de afgelopen weken. De namen die in de duels met Vitesse en Go Ahead Eagles op papier stonden, gaan het in het AFAS Stadion ook proberen. Die wedstrijden leverden samen zes punten op. Vincent Vermeij, die in het laatste kwart van de wedstrijd tegen Go Ahead een overtuigende tweemansaanval vormde met Samuel Armenteros, blijft als supersub inzetbaar.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner