27.11.2016 14:51

Lazio Roma wint en blijft in spoor koploper

Lazio Roma heeft zondagmiddag goede zaken gedaan tegen Palermo en houdt door de 0-1 winst de aansluiting met de koploper. Sergej Milinković-Savić werd uiteindelijk de matchwinner.

Voor Lazio Roma stond zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Palermo op het programma. Hoewel Palermo dit seizoen de draai nog niet heeft weten te pakken en op een troosteloze 19e plek staat in de Serie A, had Lazio Roma de grootste moeite met de Italiaanse laagvlieger. De Servische middenvelder Milinković-Savić besliste na een half uur spelen het duel op 0-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Palermo-verdediger Giancarlo González een directe rode kaart van arbiter Marco Guida.

Bij Lazio Roma bleeft Wesley Hoedt de gehele wedstrijd op de bank zitten. Stefan de Vrij en Ricardo Kishna ontbraken bij de Romeinen. Bij Palermo viel Ouasim Bouy, vorig jaar nog onder contract als huurling bij PEC Zwolle, na 55 minuten in. Ook hij kon het tij niet keren. Oud-PSV-middenvelder Oscar Hiljemark bleef bij Palermo de hele wedstrijd op de bank. Door de overwinning van Lazio Roma gaat de ploeg van Simone Inzaghi over stadsgenoot AS Roma heen, maar zij komen later vandaag nog in actie. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner