29.11.2016 09:46

Misidjan: "Als ik kan cashen dan doe ik dat"

Cendrino Misidjan is aanwezig tijdens het competitieduel De Treffers - Jong FC Twente (27-11-2016).
Cendrino Misidjan is aanwezig tijdens het competitieduel De Treffers - Jong FC Twente (27-11-2016).

Cendrino Misidjan, oud-speler van onder meer Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam, tekende in oktober een contract bij De Treffers in de Tweede Divisie, maar de verdediger hoopt Groesbeek op korte termijn te verlaten.

"Ik heb de laatste weken in heel veel vliegtuigen gezeten", aldus Misidjan tegenover De Gelderlander. "Ik ben meerdere keren op en neer gereisd naar Bulgarije en Roemenië. Er hadden verschillende clubs gepolst. En helaas ging er een streep door de transfer naar New York Red Bulls. Die overgang liep spaak op papierwerk. We hadden te weinig tijd om de transfer rond te maken. Daarna heb ik zelfs gedacht aan stoppen."

In oktober tekende de verdediger bij De Treffers. "Ik moet op dit niveau wekelijks de beste zijn. Ik ben ook niet bang voor mijn verantwoordelijkheden. Ik heb een helder doel voor ogen. Ik wil nog een stap maken. Het liefst in de aankomende transferperiode al. In de Jupiler League ben ik een bekend gezicht. Dat niveau wijs ik op voorhand niet af, maar een stap naar het buitenland ligt voor de hand", aldus Misidjan, die niet van plan is om lang bij De Treffers te blijven. "In mijn ogen is clubliefde ook de grootste bullshit die er is. Het voetballeven is kort en ik wil alles eruit halen wat erin zit. Ik weet hoe het werkt. Als ik nog kan cashen dan doe ik dat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner